Macarons

Macarons

[vc_row][vc_column][vc_column_text][row cols_nr=”2″]

[col size=”6″]

MACARONS

Delicioasele Cortez macarons sunt de marime medie, aproximativ 4cm diametru, si pot fi de diverse culori: natur (crem), orange, galben, albastru, verde iarba, verde lime, roz, piersica, violet, maro, gri, rosu, verde muschi, ivoire sau combinatii din aceste culori, in variante pale sau mai puternice. In functie de preferintele dumneavoastra, puteti alege crema ganache (combinatie din ciocolata, frisca si alte arome) din ciocolata neagra, ciocolata cu lapte sau ciocolata alba, in combinatie cu fistic copt, migdale prajite, alune de padure, crema de mac, crema de menta, de portocale, lamaie, caramel, caramel sarat, zmeura, capsuni, afine, de ce nu, chiar si piper sau ardei iute.

Nimic nu este imposibil la Atelier Cortez. Bineinteles ca, totusi, va putem recomanda combinatiile ideale in functie de eveniment, persoane participante, culorile alese, personalitatea celui care va primi cadourile Cortez etc.

Pentru comenzi de 40 de macarons, va puteti alege culoarea si crema pe care o doriti.

La cerere, cu un cost suplimentar, le putem inscriptiona (1 fata/ambele fete) cu imaginea dorita. Cutiile, panglicile si pungutele de cadou pot fi si ele personalizate cu logo-ul/numele/mesajul dorit. De asemenea, puteti alege culoarea/culorile panglicilor din satin, si a hartiei din matase, care intregesc imaginea cadoului.

Se livreaza standard, in cufere realizate din carton texturat. Pentru pretentiosi, punem la dispozitie si cateva variante de cutii metalice, extrem de elegante, cu utilizari ulterioare, diverse: cutii bijuterii, penare, cutii decorative, de depozitare, etc. La cerere, putem executa cutii personalizate in intregime.

Comanda Macarons personalizat
Solicita o mostra
[/col]

[col size=”6″]

 

Personalizat

[/col]

[/row][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]